Titlul proiectului: Solutie integrata de servicii on-line: comert electronic si marketing adaptiv Cod SMIS 46878

Numărul de identificare al contractului de finantare: 1621/332/30.12.2013
POS CCE/Apel nr. 2 /Axa prioritara III "Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public"; Domeniul Major de Intervenţie 3 "Susţinerea e-economiei"; Operaţiunea 2 – „Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri”

Uniunea EuropeanăGuvernul RomânieiInstrumente Structurale 2007-2013

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

 

Garantie

IT Land asigura garantia tuturor produselor comercializate, potrivit dispozitiilor Legii 449/2003, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora (cu modificarile ulterioare) si conform informatiilor privind garantia produselor descrise in certificatul de garantie a produsului, pentru fiecare produs in parte.

In caz de lipsa de conformitate, puteti solicita, fara plata, repararea sau inlocuirea produsului. Aceasta va avea loc in termen de 14 zile de la data la care ne-ati informat asupra defectului. Garantia se valideaza cu certificatul de garantie si cu factura din colet. Articolele cu durata indelungata de viata, care se defecteaza in trei zile (3) lucratoare de la data cumpararii, vor fi schimbate.

Pentru fiecare cerere de garantie se intocmeste un proces verbal, care va contine informatii privind produsul, data de achizitionare a acestuia, reclamatia concreta cu care va adresati serviciului de relatii cu clientii. Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de aici.

Politica de returnare

1. RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZITII PERSOANE FIZICE:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniÅŸtii, precum ÅŸi pentru modificarea ÅŸi completarea unor acte normative:

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produsului.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati , SC Crucial Systems & Services SRL (www.it-land.ro), B-dul Mamaia, Nr. 192C, Constanta, E-mail: retur@it-land.ro, cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Expediati produsele prin Cargus Curier – 021.9330 (Bucuresti) si 021.9282 (Provincie) , https://webexpress.cargus.ro/ sau inmanati-le direct noua, Crucial Systems & Services (www.it-land.ro),

Departament Service & Retur, in B-dul Mamaia, Nr. 192C, Constanta, program de lucru : Luni-Vineri 12:00 - 19:00, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarea produselor.

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email retur@it-land.ro. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), inclusiv ambalajul (chiar daca este desigilat sau deteriorat), accesoriile aferente si produsele cadou-bonus (exact ca in momentul receptionarii).
Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie si certificatul de garantie in original (in cazul in care pe certificat sunt mai multe produse, se va returna o copie de pe acesta).
Produsul se va returna prin prezenta personala la sediul It Land sau se va trimite prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de catre client. Returnarea unui produs nu se poate face prin curierii IT Land.

2. RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZITII PERSOANE JURIDICE:

In cazul persoanelor juridice (sau a tutuor asociatilor, organizatilor, societatilor etc care sunt inregistrate in baza unui cod fiscal), perioada de returnare este de 5 zile calendaristice (returnarea fizica a produselor se va face in maxim 3 zile calendaristice de la confirmarea returnarii) iar perioada maxima de returnare a baniilor este de 30 de zile. Costurile aferente returnarii vor fi suportate de catre EXPEDITOR.

3. DATE RETURNARE:

Produsele vor fi returnate (pachet complet, asa cum au fost primite si dupa caz impreuna cu produsele cadou) dupa confirmarea de primire (reply la e-mailul de retur), conform celor de mai jos:

Crucial Systems & Services (www.it-land.ro), Departament Service & Retur, in B-dul Mamaia, Nr. 192C, Constanta;

Telefoane / Fax: Romtelecom: 004-0241-550780/RDS : 004-0341-411500/Fax : 004-0241-672077;

E-mail: retur@it-land.ro

Program de lucru: Luni-Vineri 12:00 - 19:00

Este recomandat ca produsele sa fie returnate direct la sediul nostru sau prin curier rapid insa ele se pot returna si prin posta.

Produsele returnate prin curier nu se vor trimite cu RAMBURS. Returnarea baniilor aferenti comenziilor returnate prin curierat se va face prin transfer bancar sau mandat postal.
 

 
 

Titlul proiectului: Solutie integrata de servicii on-line: comert electronic si marketing adaptiv Cod SMIS 46878

Numărul de identificare al contractului de finantare: 1621/332/30.12.2013
POS CCE/Apel nr. 2 /Axa prioritara III "Tehnologia InformaÅ£iei ÅŸi ComunicaÅ£iilor pentru sectoarele privat ÅŸi public"; Domeniul Major de IntervenÅ£ie 3 "SusÅ£inerea e-economiei"; OperaÅ£iunea 2 – „Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri”

Uniunea EuropeanăGuvernul RomânieiInstrumente Structurale 2007-2013

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.
ConÅ£inutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziÅ£ia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.